Programma

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli is het zover: het toernooiweekend van KV Fortuna ’68!

Tijdens het tweede weekend van juli pakt de vereniging groot uit, en uw vereniging is van harte uitgenodigd!

Op vrijdagavond trappen we af met het evenement A-meezing Knegsel. Dit is een muzikale avond met live zang en muziek waarvoor u van harte uitgenodigd bent om liedjes mee te komen zingen.

Op zaterdagmiddag begint het sportieve deel: het Beach-korfbal-toernooi. Deze spectaculaire en loodzware variant op het korfbal wordt gespeeld op het speciaal voor dit weekend aangelegde Beachveld! Na deze sportieve opening van het weekend staat de Fortuna-Barbecue op het programma. Aansluitend vindt de inmiddels legendarische feestavond plaats! Onder leiding van onze DJ gaan we er samen een gezellig feestje van maken. Op zondag treden korfballers van alle niveaus aan op de velden. Van welpen tot senioren en recreanten wordt gestreden om de eerste plaatsen van het internationale korfbaltoernooi!

Wilt u niets van het weekend missen dan kunt bij ons ook overnachten. Daarvoor is een camping ingericht, waar u naar eigen keuze op vrijdag of zaterdag uw tentje op kunt komen zetten.

De kosten voor het weekend zijn zo laag mogelijk gehouden;

Inschrijving voor het Beach-toernooi (per team) € 20,00
De aansluitende barbecue wordt aangeboden voor
Kinderen tot 14 jaar betalen
€  7,50
Één overnachting inclusief ontbijt €  7,50
Twee overnachtingen inclusief ontbijt € 10,00
Inschrijving toernooi op zondag (per team) € 10,00

Inschrijven kan voor 12 mei via deze onderstaande link:
Direct een team inschrijven

Latere informatie over onder andere betalingen volgt daarna.

Kijk ook vooral eens voor meer informatie en acties op onze site en Facebook-pagina!
www.fortunatoernooi.nl & www.facebook.com/fortunatournament